På Nordic Specialhusbilar har vi tillverkat kundanpassade kvalitetshusbilar sedan 1990. Vi erbjuder privatpersoner, företag och myndigheter skräddarsydda rullande fritidshus och mobila arbetsplatser. Tillverkningen har sedan starten legat i Kristinehamn och idag finns våra kunder i hela Sverige och Norge.

Svensk kvalitet

Vårt mål är att vara ledande på specialanpassade husbilar. Varje beställd husbil ser vi som ett hantverk. Med utvalda träslag, erfarna montörer, uppgraderad maskinpark och en unik konstruktionsmetod garanterar vi svensk kvalitet. Ett signum som alltid haft ett extra högt värde i husbilsbranschen.

Komfort året runt

En självklar del i vår filosofi är att leverera specialhusbilar som är bekväma och varma året runt. Tack vare kontroll på alla stegen i tillverkningen utvecklar och specialanpassar vi design, utrustning och tekniska lösningar för varje beställning.

En gemensam vision

Vårt motto är att ingenting är omöjligt. Genom ett nära samarbete med dig som beställare skapar vi de individuella lösningar som gör varje specialhusbil unik. Vår ambition är att den husbil vi levererar ska göra din vision eller dröm möjlig – oavsett om det handlar om fritid eller yrkesutövning.

Framtiden

Vi ser att allt fler branscher upptäcker fördelarna med en skräddarsydd husbil. Inte minst när samhället utsätts för svåra utmaningar som under corona-pandemin. En specialhusbil är framförallt en resurs för att göra det enklare att utveckla verksamheten och skapa nya affärer. Företag och myndigheter får nya möjligheter att förbättra servicen och tillgängligheten för sina kunder, besökare och vårdtagare.

För oss på Nordic Specialhusbilar betyder det mycket att kunna göra skillnad. Drivkraften är att hjälpa dig som beställare att uppnå både yrkesmässiga mål och få uppleva nya livsäventyr på fritiden. Och för varje specialhusbil vi bygger i dag – kan vi lansera nya lösningar som skapar värde i morgon.