Kundinformation ang Covid -19

18 mars, 2020
Posted in Nyheter
18 mars, 2020 nordic

Kundinformation från oss på Nordic husbilar ab angående Covid-19

Det kan inte ha undgått någon att vi nu har en influensa som kommer drabbas oss alla på ett eller annat sätt.
De flesta av oss kommer känna den som en vanlig förkylning, några av oss kommer få jobbigare influensasymtom och tyvärr kommer det drabba de med underliggande sjukdomar mycket hårdare.

Vi på Nordic husbilar tar situationen på största allvar och vår högsta prioritet är att alla på Nordic husbilar följer de råd som Folkhälsovården ger ut för att begränsa smittspridning av covid-19.

Samtliga medarbetare har instruerats att stanna hemma vid minsta tecken på ohälsa.

Vi minimerar risken för direkt kontaktsmitta genom att hålla extraordinär handhygien.

Vi undviker handhälsningar.

Vi rengör utsatta platser flera gånger om dagen med desinfektionsmedel. 

Nordic husbilar har dock en verksamhet som inte kan bedrivas hemifrån och råden från Folkhälsomyndigheten är också att de som är friska ska gå till jobbet för att Sverige ska hållas igång.

Verkstadsjobb som är inbokade kan naturligtvis ombokas om Du som kund känner Dig orolig för att besöka oss, men vid lämning och hämtning vidtar vi de försiktighetsåtgärder Du behöver för att känna Dig trygg. Vi desinficerar också de ytor och utrymmen vi jobbat med.

Försäljningen och vår butik har öppet som vanligt och Du är alltid välkommen att hälsa på oss, men vi förutsätter att även Du följer Folkhälsovårdens uppmaningar att hålla Dig hemma vid minsta tecken på förkylning eller influensasymptom.

Om Du skulle vilja se och få mer information om de bilar och produkter vi har till försäljning, men inte vill hälsa på oss, kan vi alltid skicka bilder eller pratas vid via Facetime eller likande medier.

Detta är givetvis en väldigt speciell och oönskad situation för alla, men så länge vi alla kan, får vi hålla igång produktionen i Sverige.

Välkommen att höra av Dig till oss. Vi vill vara behjälpliga på bästa sätt och Du kan alltid nå oss via mejl info@nordic-husbilar.se eller telefon 0550-834 34
Varma hälsingar från Team NORDIC.

PS. Glöm inte heller att husbilen är ett underbart och enkelt sätt att resa. Dessutom är Sverige ett fantastiskt land med massor av smultronställen att upptäcka. Våren närmare sig och Du vet väl att Nordic husbilar tre stycken ställplatser med el där du som Nordickund är välkommen att stå helt gratis.