2013
Goda skäl att välja Nordic

1. Vintervarmt & sommarsvalt

Materialet är Styrofoam som är både vintervarmt och sommarsvalt. Kjolpaketet samt sidostolpar och bakramper är i armerad plast. Dörrar, fönster och bakluckor är anpassade för att ge största möjliga trygghet och säkerhet.

2. Varmt och skönt

Alde vattenburen centralvärme med elpatron och varmvattenberedare. Den mest tysta och effektivaste värmen för alla väderförhållanden i allmänhet och för extrema vinterförhållanden i synnerhet.

3. Varma fötter

Golvvärmen är integrerad med konvektorsystemet som drivs både med gasol och elpatron, vilket ger en jämn komfortabel värme i alla väder under alla årstider. Vattenburen golvvärme ger kalla fötter skönt underlag.

4. Fria luftvägar

Luftspalter mellan väggar, urfräsningar för ventilation. Det måste vara fri passage från golv, under sängar, bakom kök, stuvutrymmen och skåp. God ventilation innebär att värmen kan stiga uppåt väggarna vilket ger en god och jämn värmefördelning. Golvvärmen är integrerad med konvektorsystemet som drivs både med gasol och elpatron, vilket ger en jämn komfortabel värme i alla väder under alla årstider. Vattenburen golvvärme ger kalla fötter skönt underlag.

5. Rinnande vatten

Invändig vattentank och avfallstank som är monterade på luftspalter. Vattenslangarna ligger direkt intill värmesystemet. Avtappningen finns invändigt för att systemet inte ska frysa.

6. Varma handdukar

Handdukstork i toalett- och duschutrymmet gör dina handdukar är hotellvarma samt att de torkar snabbt. Utrymmet håller sig då fräscht och fuktfritt.

7. Smarta lösningar

Värmeväxlare som utnyttjas under färd ger värme inne i bodelen, vilket innebär att ingen gasol förbrukas.

8. Bra körkomfort

Rätt anpassade chassin från Mercedes och Fiat, allt för att de ska kunna nyttjas i extrema förhållanden. Bland annat dieselvärmare i hytten. Då klarar du kalla vinterdagar under din utflykt. Dessutom kan du se till att du har en varm bildel vid avfärd.

9. Sommarsval

Aircondition i hytten ger vid varma sommardagar en sval och komfortabel miljö. Allt för att du ska åka behagligt och säkert.

10. Energisnål

Sedan 1990 ser vi det som en självklarhet att alla våra husbilar har isolerade skjutdörrar mellan hytt och bodel. Ett måste för att få den bästa komforten vintertid, men även under alla råa och kyliga dagar året runt.

Skriv ut E-post