2013
För er trygghets skull
nord

Paret Nord har kört Nordic i tio år.

-Just nu står vi på en rastplats vid Emån norr om Mönsterås efter att har varit en tur på Öland. Till helgen ska vi vara hemma igen, men snart bär det iväg igen.
 
Sven-Erik och Margareta Nord från Mantorp är verkligen husbilsbveteraner. Nu är de inne på sin fjärde Nordic och när vi när dem på mobiltelefonen sitter de och kopplar av i husbilen.
-Först hade vi en husbil av annat märke men sedan vi bytte till Nordic för tio år sedan har vi hållit fast vid det märket. Nu har vi en Nordic Expedition som vi köpte förra våren, säger Sven-Erik.
Vad är det som gör att ni föredrar Nordic framför andra husbilsmärken?
-Det är i första hand vinteregenskaperna som är helt suveräna, vilket gör att vi kan använda bilen året runt. Det funkar så bra tack vare att man kan stänga skjutdörrarna till hytten och slipper kallraset därifrån.

Aldrig bekymmer

Sven-Erik berättar att de för några år sedan var i Tandådalen när det var minus 27 grader, men varmt och gott inne i husbilen
-Men det är inte bara det att det är en bra vinterbil. Över huvud taget är vi jättenöjda med Nordic. Vi har aldrig haft några bekymmer med de fyra Nordicbilar vi ägt. Ofta ger sig paret Nord ut på veckolånga resor men det har också blivit en del långresor till Norge, Danmark och Tyskland.
-Vi har fått se och uppleva mycket under dessa år.

Husbilsstyling

Vi kan konstatera att det är inne med homestyling i alla hushåll. NORDIC följer trenderna och kan nu erbjuda husbilsstyling! Oavsett om du köper en ny eller begagnad NORDIC husbil kan du få vara med och bestämma hur din husbil ska se ut. Det innebär att på alla årsmodeller har du möjlighet att välja nya textilier inne i husbilarna så de liknar en nyare modell. Med nya textilier menar vi nya gardiner och nya dynor och kuddar.

Skriv ut E-post