2013

Denna modell går att beställa

Denna modell går att beställa. Tala bara med din säljare så hjälper vi dig.
stefan form
Stefan Andersson
Direkt: 0550-818 08
Mobil: 0705-932 190
stefan@nordic-husbilar.se
Du finns där det händer. När det är dags för Vasaloppet, Vättern runt, Lidingöloppet eller Vansbrosimmet. Precis som Nordic husbilen – En svensk klassiker. Du kommer till starten vältränad och förberedd, med rätt utrustning för att du ska kunna prestera ditt bästa. Självklart åker du Nordic Extreme!
 
AL-KO chassierna är skräddarsydda för varje Nordic husbilsmodell. De är anpassade till den bil som Nordic vill bygga och inte tvärtom. Husbilen utgår alltså från huset och inte från bilen.
 
Nordic Extreme
 

De fyra årstiderna

Vår

Nordic husbilar är byggda för att klara många mil på vägen, så varför inte möta våren i Prag?

Höst

Höstmånaderna ger oss vackra färger och avkopplande natur, som gjort för en Nordic husbil.

Sommar

Inget slår den svenska sommaren. I en Nordic husbil blir den om möjligt ännu bättre.

Vinter

Snöstormar och isande vindar. Bring it on! I en Nordic Husbil kommer du älska vintern.

 

 

 

Varma handdukar

Handdukstork i toalett- och duschutrymmet gör dina handukar är hotellvarma samt att de torkar snabbt. Utrymmet håller sig då fräscht och fuktfritt.

extreme b
Här finns komforten som gör det lättare att vara en aktiv människa. När du åker i din husbil på väg till starten i Sälen har du värmeväxlaren igång som effektivt ser till att utnyttja motorvärmen under körning.
 
Cirkulationspumpen ser till att bodelen är uppvärmd när man väl kommer fram. Du vill upptäcka världen, besöka gamla och nya vänner, se platser du drömt om, men också komma tillbaka till ställen där du inte varit på länge.
 
Ditt val
fiat

 

 

 

Smarta lösningar

Värmeväxlare som utnyttjas under färd ger värme inne i bodelen, vilket innebär att ingen gasol förbrukas.

Du vill kunna vara ute och åka husbil ALLA dagar på året. Vilka skäl du än har när du väljer målet för din resa kommer du säkrare dit i Nordic Extreme. Du åker säkert och tyst, samt sover bekvämt i sängen med riktigt underbar resårmadrass.
 
Tack vare bra luftspalter och ventilation kommer även kläderna i garderob och skåp vara varma och torra. Med klädförvaring och torkskåp för skor vid ingången slipper du blöta kläder i bodelen.
 
Varma dagar åker du behagligt och säkert eftersom alla våra modeller har aircondition i hytten som standard. Utvändig har vi här valt att visa Black Edition, lite tuffare utformning som går att välja mot extra tillägg i alla våra modeller.
 
Ditt val
Halvintegrerad
Extreme

 

 

 

Chassi

Hos oss väljer du vilken bil du föredrar - Fiat eller Mercedes.
Fiat är framhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.
Mercedes är bakhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.

Kaross

Kaross
Du kan välja vilken kaross du vill ha. Halvintegrerad ger en lägre och mer strömlinjeformad bil, medan alkovmodellen ger fler bäddar.

Kök

Även köket går att byggas efter dina önskemål. Antingen väljer du en stor kyl/frys eller så väljer du att prioritera en stor arbetsyta.

AL-KO

Skriv ut E-post