2013
 
ny ext
ny ext
 
Från vildmark till storstan
Vår nya externa dekor har, precis som materialvalen inne i bilen, inspirerats av den svenska vildmarken. De topografiska linjerna i kombination med de stiliserade fjällen (eller vågorna om man så vill) skall inbjuda ägaren till att utforska nya marker och testa nya äventyr. Ett äventyr behöver ju dock inte vara att man skall bestiga berg eller ens simma med delfiner, ett äventyr kan vara att plocka svamp med sin käraste och finna en hemlig svampskog eller kanske att test nattlivet i Berlin.
Nordic Explore LBT är ytterliggare en modell i långbäddsserien. Modellen har en rymligare toalett och 2 st lågt placerade långbäddar.
 
AL-KO chassierna är skräddarsydda för varje Nordic husbilsmodell. De är anpassade till den bil som Nordic vill bygga och inte tvärtom. Husbilen utgår alltså från huset och inte från bilen.
 
Nordic Explore LBT
 

De fyra årstiderna

Vår

Nordic husbilar är byggda för att klara många mil på vägen, så varför inte möta våren i Prag?

Höst

Höstmånaderna ger oss vackra färger och avkopplande natur, som gjort för en Nordic husbil.

Sommar

Inget slår den svenska sommaren. I en Nordic husbil blir den om möjligt ännu bättre.

Vinter

Snöstormar och isande vindar. Bring it on! I en Nordic Husbil kommer du älska vintern.

 

 

 

Sommarsval

Aircondition i hytten ger vid varma sommardagar en sval och komfortabel miljö. Allt för att du ska åka behagligt och säkert.

explorelbt ext
Du åker säkert och tyst, samt sover bekvämt i sängarna med riktigt underbara resårmadrasser.
 
Ditt val
Halvintegrerad

 

 

 

Energisnål

Sedan 1990 ser vi det som en självklarhet att alla våra husbilar har isolerade skjutdörrar mellan hytt och bodel. Ett måste för att få den bästa komforten vintertid, men även under alla råa och kyliga dagar året runt.

Nordic Explore LBT har extra rymlig toalett placerad längst bak. Modellen har två lågt placerade långbäddar i sovutrymmet. Den ena används som lastutrymme där man kommer åt att lasta både utifrån ch inifrån.
 
Sedan följer köket med det stora rymliga kylskåpet med separat frys. När middagen är färdiglagad serveras den varm i den komfortabla sittgruppen.
 
Ditt val
Adventure
 
Explore LBT

 

 

 

Chassi

Hos oss väljer du vilken bil du föredrar - Fiat eller Mercedes.
Fiat är framhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.
Mercedes är bakhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.

Kaross

Kaross
Du kan välja vilken kaross du vill ha. Halvintegrerad ger en lägre och mer strömlinjeformad bil, medan alkovmodellen ger fler bäddar.

AL-KO

Skriv ut E-post